Uutiset

SILTAJUOKSU ja KÄVELY 8.6.2024

Lähtö: Broloppet klo 13.00 Taalintehtaan Urheilukentältä /

Alkamisaika: Kävelyosuus alkaa noin klo 13.30 Söderlångvikin- ja Kasnäsintien risteyksestä.

Maali: Kasnäs Kylpylä

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä: https://kasnasevents.tapahtumiin.fi/fi/

 

 

SILTAJUOKSU 10-VUOTTA 2023

Siltajuoksu palaa 2023! Lauantaina 17.6.2023 sinulla on mahdollisuus osallistua siltajuoksun kymmenenvuotisjuhlajuoksuun. Toivotamme kaikki osallistujat tervetulleiksi.

Juhlavuoden kunniaksi järjestämme perheille Juhlakävelyn- noin 5 km pitkä reitti mihin koko perhe voi osallistua. Lue lisää Juhlakävely-välilehdeltä!

SILTAJUOKSUA EI JUOSTA TÄNÄKÄÄN VUONNA (2021)

Koronaepidemian vuoksi Siltajuoksua ja Siltakävelyä ei järjestetä 2021. Me järjestäjät katsomme että vallitsevissa oloissa, epidemia kiihtyy taas ja rokotustahti on hidas, on vaikea valmistella jo kesäkuun alussa järjestettävää tapahtumaa. Asetamme turvallisuuden etusijalle. On parempi, että jo nyt tähtäämme ja toivoen että 2022 Siltajuoksun kymmenvuotisjuhlajuoksu voisi järjestää. Palaamme siihen syksyn/talven aikana.

Te jotka olitte ilmoittautuneet 2020 juoksuun, vaihtoehtona on pitää ilmoittautuminen voimassa ensi vuodeksi ilman takaisinmaksua kuten toivomme, tai halutessanne voitte hakea rahat takaisin olemalla yhteydessä Michael Nurmi, michael@canews.fi.

Michael Nurmi, kaikkien järjestäjien puolesta.

Järjestäjät ovat Jäntevä, FC Boda. Actiwell ja Ilmoituslehti yhdessä Kasnäsudden Ab:n ja Söderlångvikin kanssa.

 

SENATSLOPPET – POLKUJUOKSU 29.9.2019

Sunnuntaina 29.9.2019 juostaan tai kävellään Senatsloppet polkujuoksu ensimmäistä kertaa. Reitti kulkee Taalintehtaan urheilukentältä polkuja pitkin joista äkymät sekä Lilla ja Stora Masugnträsketille Senatsbergetin vuorelle ja näköalatornille mistä henkesalpaava näköala saaristoon. Tule mukaan, lue lisää siltajuoksu.fi/senatsloppet-senaatinjuoksu/

 

Siltajuoksu 2019

Siltajuoksu 2019 juostiin ja Siltakävely käveltiin hienossa kelissä ja järjestäjien puolesta kiitämme kaikkia juoksijoita, kävelijöitä, yhteistyökumppaneita ja kaikkia vapaaehtoisia. Ensi vuonna juostaan 10 vuotis juhla-siltajuoksu, ilmoittautumismahdollisuus avautuu pian. 2019 Tulokset löytyvät klikkaamalla TULOKSET

Osallistuminen Yksilönä ja Joukkueena:

Puolimarathon on yksilökilpailu, mutta nyt voi myös osallistua seura, kaveri- tai firmaporukassa, ilmoittautuessa pitää mainita joukkue missä juoksee. Joukkueen viiden parhaan yhteenlaskettu aika lasketaan joukkueen ajaksi (joukkueessa juoksevien määrä ei ole rajoitettu).

Ilmoittaudu mukaan: https://kasnasevents.tapahtumiin.fi/fi/

 

SILTAKÄVELYn LÄHTÖ ON SÖDERLÅNGVIKIN KARTANOLLA 2019

Siltakävely järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Tänä vuonna lähtö on Söderlångvikin kartanolla, missä voi mm. tutustua kartanon hienoon miljööseen ennen starttia. Lähtö tapahtuu 13.00 ja kävelijät ovat reitillä samanaikasesti kuin Siltajuoksun juoksijat. Kävely on 15 km.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram