Info

INFO ja ohjeet

SILTAJUOKSU:

Ilmoittautuminen: https://kasnasevents.tapahtumiin.fi/fi/

Numeroiden nouto: Lähtöpaikalta Taalintehtaan Urheilukentältä 17.6.2023 Lauantaina 11.30 alkaen.

Linja-auto: Linja-auto kuljetus lauantaina 17.6.2023.  Kasnäsista Taalintehtaalle 11.15.

Kisatoimisto: Folketshus Urheilukentän läheisyydessä.

Lähtö: Puolimarathon 13:00 Taalintehtaan Urheilukenttä.

Maali: Kasnäs Saaristokyplylän portti.

Parkkipaikat: Lähtöalueella Hiekkakenttä, maalialueella Kylpylän parkkialue.

Pukuhuoneet: Pukuhuoneet sijaitsevat Urheilukentän vieressä ja  juoksun jälkeen Kasnäsin Saaristokylpylässä.

Laukkusäilytys: LAUNOKORPI bussissa, joka on lähtöpaikalla ja siirtyy Kasnäsiin jolla myös takaisin kuljetus Taalintehtaalle 17:00

Maksimiaika: 3,5 h

Ajanotto: Chip ajanotto ja tulospalvelu.

Huolto: Huoltopisteitä on neljä matkalla ja 1 maalipaikalla. Huoltopisteissä on juomien lisäksi tarjolla maustekurkkua ja banaania. Järjestäjien juomana on urheilujuomaa sekä vettä. Maalin huoltopisteessä on lisäksi muuta naposteltavaa. Huoltopisteillä olevat omat juomat on itse otettava pöydiltä.

Ruokailu: Kylpylän yläkerrassa 14.30-17.00, ennakkoon maksaneille lippua vastaan, joka annetaan ilmoittautuessa Kisatoimistossa.

WC:t sijaitsevat lähtöpaikalla ja maalialueella.

Mitali ja palkinnot: Kaikki maaliin tulleet saavat Broloppet-Siltajuoksu -mitalin

Kaikissa miesten- ja naistensarjoissa kolme parasta palkitaan pokaalilla. Palkintojen jako suoritetaan maalialueella klo 16:00 alkaen. Kaikkien osallistujien kesken on jaossa myös arvontapalkintoja, jotka arvotaan juoksun aikana ja ne voi lunastaa juoksunumeroa vastaan kylpylän yläkerrasta ruokailun yhteydessä.

Bussikuljetukset takaisin Taalintehtaalle   klo 17:00

Paita: Kaikki juoksijat saavat Broloppet-Siltajuoksu T-paidan maaliin tullessa. Ilmoita kokosi ilmoittautuessasi ( S, M, L, XL, XXL )

Osallistumisen peruutus: Osallistumista ei voi perua tai siirtää toiselle henkilölle, eikä osallistumismaksuja palauteta. Kevyen organisaatiomme vuoksi emme palauta osallistumismaksuja, vaan katsomme ne tapahtuman tueksi. Olisimme kuitenkin kiitollisia ilmoituksesta peruutustapahtumissa.

Vakuutus: Jokainen juoksija juoksee omalla vastuullaan, suosittelemme juoksijoille tapaturmavakuutusta.

Kuvien käyttö: Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Broloppet 1/2 maraton tapahtumassa ottamilleen kuville. Kuvat saatavilla vapaasti kuvapankistamme.

Ensiapu: Maalialueella on ensiapuryhmä.

Keskeytys: Mikäli joudut keskeyttämään kisan, ilmoittaudu lähimmälle toimitsijalle tai huoltopisteelle. Huoltopisteeltä tarvittaessa kuljetus maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä myös järjestäjän edustajalle info-pisteeseen maalialueella.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram