Siltajuoksu

Info

INFO ja ohjeet

SILTAJUOKSU:

Ilmoittautuminen: https://kasnasevents.tapahtumiin.fi/fi/

Numeroiden nouto: Lähtöpaikalta Taalintehtaan Urheilukentältä 15.6.2019 Lauantaina 11.30 alkaen.

Linja-auto: Linja-auto kuljetus lauantaina 15.6.  Kasnäsista Taalintehtaalle 11.15.

Kisatoimisto: Folketshus Urheilukentän läheisyydessä.

Lähtö: Puolimarathon 13:00 Taalintehtaan Urheilukenttä.

Maali: Kasnäs Saaristokyplylän portti.

Parkkipaikat: Lähtöalueella Hiekkakenttä, maalialueella Kylpylän parkkialue.

Pukuhuoneet: Pukuhuoneet sijaitsevat Urheilukentän vieressä  ja  juoksun jälkeen Kasnäsin Saaristokylpylässä.

Laukkusäilytys: LAUNOKORPI bussissa joka on lähtöpaikalla ja siirtyy Kasnäsiin jolla myös takaisin kuljetus Taalintehtaalle 17:00

Maksimiaika: 3,5 h

Ajanotto:  Chip ajanotto ja tulospalvelu.

Huolto: Huoltopisteitä on neljä matkalla ja 1 maalipaikalla. Huoltopisteissä on juomien lisäksi tarjolla maustekurkkua ja banaania. Järjestäjien juomana on urheilujuomaa sekä vettä. Maalin huoltopisteessä on lisäksi muuta naposteltavaa. Huoltopisteillä olevat omat juomat on itse otettava pöydiltä. Järjestäjien tarjoama urheilujuoma on PIRKKA LEMON juoma.

Ruokailu: Kylpylän yläkerrassa 14.30-17.00, ennakkoon maksaneille lippua vastaan joka annettiin ilmoittautuessa Kisatoimistossa.

WC:t sijaitsevat lähtöpaikalla ja maalialueella.

Mitali ja palkinnot: Kaikki maaliin tulleet saavat Broloppet-Siltajuoksu -mitali

Kaikissa sarjoissa miehet ja naiset palkitaan kolme parasta pokaaleilla. Palkintojen jako suoritetaan maalialueella klo 16:00 alkaen. Kaikkien osallistujen kesken on jaossa myös arvontapalkintoja, jotka arvotaan juoksun aikana ja ne voi lunastaa juoksunumeroa vastaan kylpylän yläkerrasta ruokailun yhteydessä.

Bussikuljetukset takaisin Taalintehtaalle   klo 17:00

Paita: Kaikki juoksijat saavat Broloppet-Siltajuoksu T-paidan maaliin tullessa. Ilmoita kokosi ilmoittautuessasi ( S, M, L, XL, XXL )

Osallistumisen peruutus: Osallistumista ei voi perua tai siirtää toiselle henkilölle, eikä osallistumismaksuja palauteta. Kevyen organisaatiomme vuoksi emme palauta osallsitumismaksuja vaan katsomme ne tapahtuman tueksi.Olisimme kuitenkin kiitollisia ilmoituksesta peruutustapahtumissa.

Vakuutus: Jokainen juoksija juoksee omalla vastuullaan, suosittelemme juoksijoille tapaturmavakuutusta.

Kuvien käyttö: Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Broloppet 1/2 maraton tapahtumassa ottamilleen kuville. Kuvat saatavilla vapaasti kuvapankistamme.

Ensiapu: Maalialueella on ensiapuryhmä

Keskeytys: Mikäli joudut keskeyttämään kisan, ilmoittaudu lähimmälle toimitsijalle tai huoltopisteelle. Huoltopisteeltä tarvittaessa kuljetus maalialueelle. Ilmoita keskeytyksestä myös järjestäjän edustajalle info-pisteeseen maalialueella.

sponsorbanner_ny