Broloppet

Bropromenaden

BROPROMENADEN ARRANGERAS INTE HELLER I ÅR (2021)

Broloppet och Bropromenaden arrangeras inte i år heller pga Coronaepdemin, antalet smittade stiger och vaccineringen går långsamt. Vi arrangörer ser det svårt att arbeta för ett massevenemang som skulle ha arrangerats redan i början av juni. Arrangörerna lägger säkerheten först. Vi tycker att det är bättre att redan nu ta sikte och hoppas på att vi 2022 kan fira Broloppets 10. lopp.

Ni som redan anmält er kan hålla anmälningen i kraft till nästa år utan återbetalning vilket vi önskar eller om ni så önskar kan kan vi betala anmälningsavgifterna tillbaka. Kontakta per epost Michael Nurmi, michael@canews.fi.

Michael Nurmi, på alla arrangörers vägnar.

Broloppets arrangörer är Jäntevä, FC Boda, Actiwell, Annonsbladet tillsammans med Kasnäsudden Ab och Söderlångvik.

 

inget brolopp i år

Broloppet och Bropromenaden arrangeras inte i år pga Coronaepdemin. Vi arrangörer ser det svårt att arbeta för ett massevenemang som skulle ha arrangerats redan i början av juni. Arrangörerna lägger säkerheten först. Vi tycker att det är bättre att redan nu ta sikte mot nästa år, 12.6.2021, och fira då Broloppets 10. lopp med besked. Jubileumsmedaljen är redan beställd, men som tur är graverades inget årtal in på den.

Ni som redan anmält er kan hålla anmälningen i kraft till nästa år utan återbetalning vilket vi önskar eller om ni så önskar kan kan vi betala anmälningsavgifterna tillbaka, dock senast 31.1.2021. Kontakta per epost Michael Nurmi, michael@canews.fi.

Michael Nurmi, på alla arrangörers vägnar.

Broloppets arrangörer är Jäntevä, FC Boda, Actiwell, Annonsbladet tillsammans med Kasnäsudden Ab och Söderlångvik.

 

VÄLKOMMEN MED 13.6.2020 – 10-års jubileumspromenad!

Lövö Bropromenaden – Siltakävely är en ny motionspromend från Söderlångvik till Kasnäs som organiseras årligen. Rutten gås i vackert skärgårdslandskap till Kasnäs över Lövö bro. Rutten är ca 15 km lång.

Baninformation: Rutten promeneras med start i Söderlångvik till Kasnäs längs vägen. Rutten är ganska utmanande på grund av uppförsbackar. Det finns en massa folk som hejar på längs vägen och skärgårdens utsikter hjälper på den kuperade rutten. Kolla RUTTKARTAN.

Start: SöderlångvikGård, Cafe Vivan, Amos Andersonvägen 2, 25870, Dragsfjärd, https://soderlangvik.fi

Mål: Kasnäs Bad, Kasnäsvägen 1294, 25930 Kasnäs, http://www.kasnas.com

Vätskekontroller: Det finns två servicestationer längs med rutten och en vid målområdet. Vid servicestationerna serveras sportdryck, vatten, saltgurka och banan. Vid målområdets servicestation serveras även övrigt tilltugg. Egna drycker som finns vid servicestationerna får man själv ta från borden. Sportdrycken som serveras av arrangören är av märket Gatorade Lemon.

Evenemangsanläggningar: Parkering vid startområdet i Söderlångvik, transport av privata grejer till målområdet i Kasnäs. Transport tillbaka med buss. Vid starten i Söderlångvik: Omklädningsrum, wc, café, uppvärmning, eventuellt övrigt program.

Anmälning till Bropromenadenhttps://kasnasevents.tapahtumiin.fi/sv/

Deltagaravgift inkl. LUNCH:

28 €   – 31.3.2020

30 €  1.4.-30.4.2020

32 €  1.5.-31.5.2020

35 €  1.6.-9.6.2020

38 €  På plats 13.6.

Deltagaravgift UTAN LUNCH:

20 €   – 31.3.2020

22 €  1.4.-30.4.2020

25 €  1.5.-31.5.2020

27 €  1.6.-9.6.2020

30 €  På plats 13.6.

Anmälningsavgiften innehåller:

• Medalj

• Diplom

• Sponsorpåse

• Potentiella lotterivinster

• Busstransport till Söderlångvik efter prisutdelningen.

• Vacker och utmanande rutt samt avspänd stämning

Tävlingskansli och upphämtning av nummerlappar: Vid Cafe Vivan, Söderlångvik. Kansliet öppnas för promenerarna 13.6.2020 kl. 11.30. Start kl. 13.00.

Förvaring av väskor: Vi har en bil som transporterar väskorna till Kasnäs Bad.

Lunchservering 14.30-17.00: I badhusets övre våning, till de som etalat i förhand vid anmälning, mot biljetten som erhålls vid tävlingskansliet.

Buss till Söderlångvik: Transporten tillbaka till Söderlångvik kl. 17:00 sker med buss. Bussen startar från Badets parkering.

Annullering av deltagande: Deltagaravgiften kan inte återbetalas på grund av att allt arbete görs i talkoanda och arrangören är tvungen att minska på all byråkrati. Ifall du inte har möjlighet att löpa, ser arrangören din anmälningsavgift som ett bidrag till evenemanget. Det är dock önskvärt att ni meddelar eventuella förhinder.

Max deltagare: 156

Tidtagning via chip tillgänglig: Ingen tidtagning

Inkvartering: Kasnäs Skärgårdsbad och hotellet är till en del reserverat för löparna och deras sällskap. Hotellrum kan reserveras på nummer 02-5210 100 eller myynti(at)kasnas.com.

Anmälning till Bropromenadenhttps://kasnasevents.tapahtumiin.fi/sv/

sponsorbanner_ny