Broloppet

Broloppet

 

BROLOPPETS 10 ÅRS JUBILEUM 2023

Broloppet arrangeras för tionde gången 2023!

Välkommen med 17.6.2023 – 10-års JUBILEUMSLOPP!

Lövö Broloppet – Siltajuoksu är ett halvmaraton från Dalsbruk till Kasnäs som organiseras årligen. Start från Dalsbruk varefter löpningen fortsätter i vackert skärgårdslandskap till Kasnäs, där löparna belönas med ett bad besök och en smaklig lunch.

Baninformation:

Rutten löps från starten i Dalsbruk till Kasnäs längs vägen. Rutten är ganska utmanande på grund av uppförsbackar och potentiella skärgårdsvindar, som ofta verkar vara motvind. Det finns en massa folk som hejar på längs vägen och skärgårdens utsikter hjälper på den tunga rutten.

 

Banan: Start Dalsbruksvägen 578-Tullbackavägen-Hertsbölevägen-Bergströmsvägen-Grophagsvägen-Strandvägen-Dalsbruksvägen-Söderlångviksvägen-Kasnäsvägen-Mål Kasnäs

Vätskekontroller:

Det finns fyra servicestationer längs med rutten och en vid målområdet. Vid servicestationerna serveras sportdryck, vatten, saltgurka och banan. Vid målområdets servicestation serveras även övrigt tilltugg. Egna drycker som finns vid servicestationerna får man själv ta från borden.

Evenemangsanläggningar:

Parkering vid startområdet och busstransport för löparnas grejer till målområdet i Kasnäs. Omklädningsrum, wc, duschar, café, uppvärmning

Anmälning till loppet: https://kasnasevents.tapahtumiin.fi/sv/

Deltagaravgift inklusive LUNCH:

40 € vid förhandsanmälning under perioden 1.3-30.4.2023

45 € vid förhandsanmälning under perioden 1.5-5.6.2023

55 € på plats 17.6.

Deltagaravgift UTAN LUNCH:

30 € vid förhandsanmälning inom 1.3-30.4.2023

35 € vid förhandsanmälning under perioden 1.5-5.6.2023

45 € på plats 17.6.

Anmälningsavgiften innehåller:

• T-skjorta

• Medalj

• Badinrättning

• Lunch

• Sponsorpåse

• Potentiella lotterivinster

• Busstransport till Dalsbruk efter prisutdelningen.

• Vacker och utmanande rutt samt avspänd stämning

Tävlingskansli och upphämtning av nummerlappar:

Folketshus intill Dalsbruks idrottsplan. Kansliet öppnas för löparna 17.6.2023 kl. 11.30. Start kl. 13.00.

Lunchservering 14.30-17.00: I badhusets övre våning, till de som betalat i förhand vid anmälning, mot biljetten som erhålls vid tävlingskansliet.

Annullering av deltagande:

Deltagaravgiften kan inte återbetalas på grund av att allt arbete görs i talkoanda och arrangören är tvungen att minska på all byråkrati. Ifall du inte har möjlighet att löpa, ser arrangören din anmälningsavgift som ett bidrag till evenemanget. Det är dock önskvärt att ni meddelar eventuella förhinder.

Max deltagare: 200

Tidtagning via chip tillgänglig: Ja

Inkvartering: Kasnäs Skärgårdsbad och hotellet är till en del reserverat för löparna och deras sällskap. Hotellrum kan reserveras på nummer 02-5210 100 eller myynti(at)kasnas.com. För löparna erbjuds specialpris under Broloppet.

Anmälning till loppet: https://kasnasevents.tapahtumiin.fi/sv/