Broloppet

Broloppet

BROLOPPET LÖPS INTE HELLER I ÅR (2022)

Broloppet och Bropromenaden arrangeras inte i år heller pga Coronaepdemin. Vi arrangörer ser det svårt att arbeta för ett massevenemang i början av sommaren. Arrangörerna lägger säkerheten först, för deltagare, arrangörer och alla frivilliga. Vi tycker att det är bättre att redan nu ta sikte och hoppas på att vi 2023 kan fira Broloppets 10. lopp.

Ni som redan anmält er kan hålla anmälningen i kraft till nästa år utan återbetalning vilket vi önskar eller om ni så önskar kan kan vi betala anmälningsavgifterna tillbaka. Kontakta per epost Michael Nurmi, michael@canews.fi.

Michael Nurmi, på alla arrangörers vägnar.

Broloppets arrangörer är Jäntevä, FC Boda, Actiwell, Annonsbladet tillsammans med Kasnäsudden Ab och Söderlångvik.

Broloppet löps inte i år

Broloppet och Bropromenaden arrangeras inte i år pga Coronaepdemin. Vi arrangörer ser det svårt att arbeta för ett massevenemang som skulle ha arrangerats redan i början av juni. Arrangörerna lägger säkerheten först. Vi tycker att det är bättre att redan nu ta sikte mot nästa år, 12.6.2021, och fira då Broloppets 10. lopp med besked. Jubileumsmedaljen är redan beställd, men som tur är graverades inget årtal in på den.

Ni som redan anmält er kan hålla anmälningen i kraft till nästa år utan återbetalning vilket vi önskar eller om ni så önskar kan kan vi betala anmälningsavgifterna tillbaka, dock senast 31.1.2021. Kontakta per epost Michael Nurmi, michael@canews.fi.

Michael Nurmi, på alla arrangörers vägnar.

Broloppets arrangörer är Jäntevä, FC Boda, Actiwell, Annonsbladet tillsammans med Kasnäsudden Ab och Söderlångvik.

 

Välkommen med 13.6.2020 – 10-års JUBILEUMSLOPP!

Lövö Broloppet – Siltajuoksu är en halvmaraton från Dalsbruk till Kasnäs som organiseras årligen. Start från Dalsbruk varefter löpningen fortsätter i vackert skärgårdslandskap till Kasnäs, där löparna belönas med ett badbesök, en massage, en smaklig lunch med efterrätt.

Baninformation:

Rutten löps från startet i Dalsbruk till Kasnäs längs vägen. Rutten är ganska utmanande på grund av uppförsbackar och potentiella skärgårdsvindar, som ofta verkar vara motvind. Det finns en massa folk som hejar på längs vägen och skärgårdens utsikter hjälper på den tunga rutten. Kolla RUTTKARTAN.

Vätskekontroller:

Det finns fyra servicestationer längs med rutten och en vid målområdet. Vid servicestationerna serveras sportdryck, vatten, saltgurka och banan. Vid målområdets servicestation serveras även övrigt tilltugg. Egna drycker som finns vid servicestationerna får man själv ta från borden. Sportdrycken som serveras av arrangören är av märket Gatorade Lemon.

Evenemangsanläggningar:

Parkering vid startområdet och busstransport för löparnas grejer till målområdet i Kasnäs. Omklädningsrum, wc, duschar, café, uppvärmning

Delta Individuellt och i lag:

Halvmaratonloppet är en idividuell prestation men man kan nu även delta som kompis, förenings- eller firmalag. Fyll i lagets namn vid anmälan. De fem bästas sammanlagda tid räknas till lagets tid. (Antalet löpare i laget är inte begränsat.)

Anmälning till loppet: https://kasnasevents.tapahtumiin.fi/sv/

Deltagaravgift inklusive LUNCH:

38 €  – 31.3.2020

45 € 1.4. – 30.4.2020

55 € 1.5. – 31.5.2020

60 € 1.6. – 9.6.2020

65 € på plats 13.6.

Deltagaravgift UTAN LUNCH:

30 €  – 31.3.2020

37 € 1.4. – 30.4.2020

47 € 1.5. – 31.5.2020

52 € 1.6. – 9.6.2020

57 € på plats 13.6.

Anmälningsavgiften innehåller:

• T-skjorta

• Medalj

• Badinrättning

• Lunch

• Snabbmassage

• Sponsorpåse

• Potentiella lotterivinster

• Busstransport till Dalsbruk efter prisutdelningen.

• Vacker och utmanande rutt samt avspänd stämning

Tävlingskansli och upphämtning av nummerlappar:

Folketshus intill Dalsbruks idrottsplan. Kansliet öppnas för löparna 13.6.2020 kl. 11.30. Start kl. 13.00.

Lunchservering 14.30-17.00: I badhusets övre våning, till de som etalat i förhand vid anmälning, mot biljetten som erhålls vid tävlingskansliet.

Annullering av deltagande:

Deltagaravgiften kan inte återbetalas på grund av att allt arbete görs i talkoanda och arrangören är tvungen att minska på all byråkrati. Ifall du inte har möjlighet att löpa, ser arrangören din anmälningsavgift som ett bidrag till evenemanget. Det är dock önskvärt att ni meddelar eventuella förhinder.

Max deltagare: 270

Tidtagning via chip tillgänglig: Ja

Inkvartering: Kasnäs Skärgårdsbad och hotellet är till en del reserverat för löparna och deras sällskap. Hotellrum kan reserveras på nummer 02-5210 100 eller myynti(at)kasnas.com. För löparna erbjuds specialpris under Broloppet.

Anmälning till loppet: https://kasnasevents.tapahtumiin.fi/sv/

sponsorbanner_ny