Siltajuoksu

Siltakävely

SILTAKÄVELYÄ EI JÄRJESTETÄ TÄNÄKÄÄN VUONNA (2021)

Koronaepidemian vuoksi Siltajuoksua ja Siltakävelyä ei järjestetä 2021. Me järjestäjät katsomme että vallitsevissa oloissa, epidemia kiihtyy taas ja rokotustahti on hidas, on vaikea valmistella jo kesäkuun alussa järjestettävää tapahtumaa. Asetamme turvallisuuden etusijalle. On parempi, että jo nyt tähtäämme ja toivoen että 2022 Siltajuoksun kymmenvuotisjuhlajuoksu voisi järjestää. Palaamme siihen syksyn/talven aikana.

Te jotka olitte ilmoittautuneet 2020 juoksuun, vaihtoehtona on pitää ilmoittautuminen voimassa ensi vuodeksi ilman takaisinmaksua kuten toivomme, tai halutessanne voitte hakea rahat takaisin olemalla yhteydessä Michael Nurmi, michael@canews.fi.

Michael Nurmi, kaikkien järjestäjien puolesta.

Järjestäjät ovat Jäntevä, FC Boda. Actiwell ja Ilmoituslehti yhdessä Kasnäsudden Ab:n ja Söderlångvikin kanssa.

SILTAKÄVELYÄ EI JÄRJESTETÄ TÄNÄ VUONNA

Koronaepidemian vuoksi Siltajuoksua ja Siltakävelyä ei järjestetä tänä vuonna. Me järjestäjät katsomme että vallitsevissa oloissa on vaikea valmistella jo kesäkuun alussa järjestettävää tapahtumaa. Asetamme turvallisuuden etusijalle. On parempi, että jo nyt tähtäämme ja panostamme ensi vuoteen, 12.6.2021 järjestettävään Siltajuoksun kymmenvuotisjuhlaan. Juhlamitalit on jo tilattu. Onneksi siinä ei ole vuosilukua.

Te jotka olette jo ilmoittautuneet: Vaihtoehtona on pitää ilmoittautuminen voimassa ensi vuodeksi ilman takaisinmaksua kuten toivomme, tai halutessanne voitte hakea rahat takaisin olemalla yhteydessä viimeistään 31.1.2021 Michael Nurmi, michael@canews.fi.

Michael Nurmi, kaikkien järjestäjien puolesta.

Järjestäjät ovat Jäntevä, FC Boda. Actiwell ja Ilmoituslehti yhdessä Kasnäsudden Ab:n ja Söderlångvikin kanssa.

 

 

TERVETULOA MUKAAN 13.6.2020 – 10-vuotis juhlakävely !

Lövö Bropromenaden – Siltakävely on uusi vuosittain järjestettävä kävely Söderlångvikin kartanosta Kasnäsiin, reitti kulkee kauniissa saaristomaisemissa Lövön sillan yli mistä mahtava näköala. Reitti on noin 15 km pitkä.

Reittikuvaus:

Reitti kävellään Söderlånviking kartanosta Kasnäsintietä pitkin Kasnäsiin. Reitillä on mukavasti kannustajia ja saariston maisemat auttavat jaksamaan mäkisilläkin kohdilla reitillä. Katso REITTIKARTTA.

Lähtö: Söderlångvikin Kartano, Cafe Vivan, Amos Andersonintie 2, 25870, Dragsfjärd, https://soderlangvik.fi

Maali: Kasnäs Kylpylä, Kasnäsintie 1294, 25930 Kasnäs, http://www.kasnas.com

Huoltopisteet:

Huoltopisteitä on kolme matkalla ja yksi maalipaikalla. Huoltopisteissä on juomien lisäksi tarjolla maustekurkkua ja banaania. Järjestäjien juomana on urheilujuomaa sekä vettä. Maalin huoltopisteessä on lisäksi muuta naposteltavaa. Huoltopisteillä olevat omat juomat on itse otettava pöydiltä. Järjestäjän tarjoama urheilujuoma on Gatorade Lemon -juoma.

Palvelut tapahtumapaikalla Taalintehtaalla:

Söderlångvikissa on autoparkki sekä kävelijöiden tavaroiden kuljetus maalialueelle Kasnäsiin. Bussikuljetus takaisin Kasnäsista Södelångvikiin.

Lähtöpaikalla Söderlångvikissa: Pukuhuone, wc, kahvio, alkuverryttely, muuta mahdollista ohjelmaa.

Ilmoittautuminen: https://kasnasevents.tapahtumiin.fi/fi/

Osallistumishinta sis. LOUNAAN:

28 €  – 31.3.2020

30 €  1.4.-30.4.2020

32 €  1.5.-31.5.2020

35 €  1.6.-9.6.2020

38 €  Paikan päällä 13.6.

Osallistumishinta ilman LOUNASTA:

20 €  23.11.2018 – 31.3.2020

22 €  1.4.-30.4.2020

25 €  1.5.-31.5.2020

27 €  1.6.-9.6.2020

30 €  Paikan päällä 13.6.

 

Osallistumismaksuun sisältyy:

• Mitali

• Diplomi

• Sponsorikassi

• Mahdollisia arpajaisvoittoja

• Bussikuljetus palkintojenjaon jälkeen Söderlångvikin kartanolle parkkipaikalle.

• Kaunis ja haastava reitti sekä rentoa menoa

Kisatoimisto ja kävelynumeroiden nouto:

Söderlångvikin kartanon kahvila ja ravintolarakennus. Kisatoimisto kävelijöille aukeaa 13.6.2020 klo 11.30. Lähtö klo 13.

Urheilukassien säilytys: Kuljetamme autolla kassit Kasnäsin kylpylään mistä ne voi noutaa maaliin tullessa.

Ruokailu: Kylpylän yläkerrassa 14.30-17.00, ennakkoon maksaneille lippua vastaan joka annettiin ilmoittautuessa Kisatoimistossa.

Bussilla takaisin Söderlångvikiin: Kuljetus takasin Söderlångvikiin klo 17:00 bussilla kylpylän ulkopuolelta.

Osallistumisen peruutus:

Osallistumista ei voi perua tai siirtää toiselle henkilölle, eikä osallistumismaksuja palauteta. Kevyen organisaationsa vuoksi tapahtuman järjestäjä ei palauta osallistumismaksuja vaan katsoo ne tapahtuman tueksi. Järjestäjä olisi kuitenkin kiitollinen ilmoituksesta peruutustapauksissa.

Rajoitettu osallistujamäärä: 156

Ajanotto: Ei ajanottoa

Majoitus:

Kasnäs Saaristokylpylä-hotelli on osiltaan varattu kävelijöille seurueineen. Hotellihuoneen voitte varata numerosta 02-5210 100 tai myynti(at)kasnas.com.  Hinnat sisältää myös aamiaisen, kuntosalin ja kylpylän käytön.

Ilmoittautuminen: https://kasnasevents.tapahtumiin.fi/fi/

sponsorbanner_ny